Yunuseli Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitimde yaptıklarıyla örnek,yapacaklarıyla öncü olan referans bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temek amaçları ve ilkeleri doğrultusunda;çağdaş,girişimci,bilinçli,yaratıcı,üretici,sadece hayal eden değil hayallerinin peşinden giden,geleceğin Türkiyesin´de söz sahibi olabilecek niteliklere sahip bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2015-2016 Eğitim Öğretim Döneminde Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan " BEYAZ BAYRAK " almaya hak kazanmıştır. TC Sağlık Bakanlığı ve TC Milli Eğitim Bakanlığı arasından imzalanan protokol gereği Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan " BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI " almaya hak kazanmıştır

Saatler: SABAH GRUBU : 08:00- 12:30 ÖĞLEN GRUBU : 13:00-17:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yunuselianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yunuseli Mahallesi 427.sokak No4 16160 Osmangazi / BURSA

Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM ( SABAHÇI VE ÖĞLENCİ )

Yerleşim Yeri - Yunuseli Mah. 427.Sokak No:4 Osmangazi BURSA

Adres - Yunuseli Mahallesi 427.sokak No4 16160 Osmangazi / BURSA

Ulaşım Okulumuz Osmangazi ilçe merkezinde bulunmaktadır. Okulumuza Acemlerden B 17,B 17A, Heykelden B 25, Fomara Meydanından B 29, Uludağ Ünv., Beşevler ve FSM Bulvarından B 24 hatlı Özel Halk Otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Osmangazi İlçesinde Yunuseli mahallesinde bulunmaktadır.