Okulumuzda PATİK PROJESİ Uygulanmaktadır

"Patiğin her bölgede, her  yörede kendine has isimle ve modelle  çeşitleri vardır. Ayrıca kültürümüzü yansıtan özellikleri taşır. Büyüklerimiz hediye verecekleri zaman çoğunlukla patik verir. Bunu hatırlamak bile içimizi ısıtır. Patikte duygu vardır, özlem vardır, sevgi vardır, çoğalmak, paylaşmak vardır.  İşte patikte saydığımız tüm bu özellikleri kitapta da buluruz.   Patik ayağımızı ısıtır, kitap yüreklerimizi...  Birisi ilmek ilmek, diğeri kelime, kelime işlenir .

Prof.Dr.Belma TUĞRUL, Dr. Nihan Feyman GÖK, Dr.Işıl TAŞ, Birgül Uysal ve Kader Duman'ın kuruculuğunu yaptığı "Patik" projesi  çocukların doğumdan itibaren kitaplarla tanışmalarını ve onlarla iç içe büyümelerini sağlamayı amaçlamıştır.

"PATİK 'le başla,  KİTAP'la yaşa" sloganıyla yürekleri ısıtan ve bir  eTwining projesi  olan "Patik"  okulumuzda Anasınıfı Öğretmenimiz Nagihan KERESTECİ tarafından uygulanmaktadır.

04.12.2020 359

04-12-202004-12-202004-12-2020